Magamról

Magamról, röviden…

Nagy Kinga Krisztina vagyok, homeopata, a fertőző betegségek szakorvosa.

1978-ban születtem Bukarestben, öt éves voltam, amikor a családom hazatelepedett székelyföldre. Kisiskoláimat Székelyudvarhelyen végeztem, a középiskolát a Tamási Áron gimnáziumban, matematika fizika szakon, ahol 1997-ben leérettségiztem. Az orvosi egyetemet Marosvásárhelyen jártam, majd ugyanitt szakosodtam.

“Az igazi felfedező úthoz nem más tájakra van szükség, hanem új szemre.” (Marcel Proust)

Szeretném látni és várom nagyon a napot, amikor a homeopátia, a számtalan klinikai bizonyítékon túl, laboratóriumi bizonyítékot is lel, ami a kvantumfizika területén fog bekövetkezni, egyszer csak. Addig is örömmel végzem a munkámat, a klasszikus homeopátia lelkületével. Mindehhez szívből köszönöm a férjemnek, a három drága gyermekemnek, szüleimnek és jó barátaimnak a mindennemű támogatást. Hálásan köszönöm tanítóimnak az útmutatást, mindenekelőtt George Vithoulkas professzornak, aki különleges, bölcs és nagy tudású ember, Jorgos Kavouras professzornak, aki nem csak tanítóm, hanem családom fantasztikus gyógyítója is, Maria Chorianopoulou-nak barátságát és támogatását, a kolozsvári tanáraimnak, a temesvári homeopata barátaimnak, akik szívvel lélekkel adják tovább a tudást az arra éhesnek, és akik közé tartozni nagyon jó érzés. Köszönöm azoknak az orvos kollegáknak, akik orvostudományt, infektológiát tanítottak nekem és továbbra is segítenek, és önzetlenül megosztják tapasztalataikat. Köszönettel tartozom végül, de nem utolsó sorban a betegeimnek, hiszen tőlük, általuk tanulhattam és tanulhatok a legtöbbet, igyekszem ezt meghálálni nekik legjobb tudásom szerint. Mindenekelőtt azonban köszönöm a Gondviselésnek, hogy élhetem, amit élek…

www.homeoclasic.ro

A homeoclasic.ro első sorban azért született, hogy hiteles információkhoz juthassanak a beteg emberek és a homeopátia iránt érdeklődők, a legjobb eredmények elérése érdekében. Másodsorban szeretném, ha a klasszikus homeopátia teret hódíthatna népem körében is, ám ehhez a megfelelő forrásból kell tudást szereznie, és erre a legalkalmasabbnak én a jelenkor legnagyobbját, George Vithoulkas professzort találom, akitől mindig van mit tanulni, úgy a homeopátiában, mint az élet más területein is.

A weboldalon felhasznált adatok a tanítóimtól kapott információkra épülnek, minden video, újságcikk a Klasszikus Homeopátia Nemzetközi Akadémia beleegyezésével, javaslatával került az oldalra. A videók magyar felirattal vannak ellátva, amelyeket magam végeztem el. A George Vithoulkas professzor weboldalon megjelent tudományos munkásságát, cikkeit magyarra én fordítottam, a román nyelvű fordítást Dr Mariana Tărniceru temesvári homeopatának köszönhetjük.

Székelyudvarhely, 2016 április 10.

Hungarian

Copyright © 2016 dr. Nagy Kinga Krisztina. All Rights Reserved. Vector by jIT